Un turist trebuie sa parcurga 8 000 km pentru a ajunge la destinatie.El calatoreste cu avionul 5 856 km, cu trenul 5 498 km mai putin iar restul cu autocarul.Cati km calatoreste cu autocarul?

1

Răspunsuri

2014-10-20T18:41:19+03:00
5856km-5498km=358km parcursi cu trenul
5856km+ 358km=6214km totali(cu trenul si cu avionul)
8000km-6214km=1786km cu autocarul
                                         
                                                   Raspuns:1786 kilometri

Asa am rezolvat si eu dar nu eram sigur .Iti multumesc frumos pentru ajutor .
va multumim la infinit ca de mare ajutor ne santeti!!!!!!!!!