Răspunsuri

2014-10-20T16:54:11+03:00
                  55 - 36 = 19 castane Nina
                  40 - 19 =  21 castane Irina 
                  36 - 21 =  15 castane Dana




55-36=19 castane Nina
40-19=21 casatne Irina
si eu ce am gresit?
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-20T16:58:49+03:00
Câte are Nina? 55-36=19 Câte are Irina? 40-19=21 Câte are Dana? 36-21=15
Te rog sa il pui cel mai bun răspuns!!!
cersetorii ,nu ai ce face ? Ea da dupa cine merita
prosti cersetori