Imaginati un test narativ in care un copil (personajul puteti fi chiar voi ) se afla intro situatie limita,care il obliga sa-si demonstreze curajul.compunerea nu trebuie sa depaseasca 20 de randuri.Folosind naratiunea ca mod principal de expunere... va rog puteti sa imi dati raspunsul mai repede

1

Răspunsuri

2014-10-19T22:15:03+03:00
Odata, demult un baietel pe nume Raul, a plecat la pescuit, pe margine unui rau di apropierea satului in care locuia. Era o dimineta insorita de vara, vantul adia usor printre stuf si papura... Totul promitea o zi deosebita ...si chia asa a fost.
Raul ave noroc la prins pesti, Chiar din primele ore a reusit sa-si umple galetusa cu pestisori. Cand se pregatea sa plece, auzi un tipat, apoi un plescait de apa. "Ce-o fi oare?" Raul se intrepta grabit spre locul din care venise tipatul.Un baietel de cativa anisori s-a departat de surioara lui si a cazut in apa.Raul era adanc in zona aceea Desi ii era teama, Raul si-a strans tot curjul lui de care era in stare si s-a avanta spre micut. Nu stia daca va reusi sa-l aduca la mal dar trebuia sa incerce. Cu o ruga-n gand si cu incurajarea suroiarei de pe mal, Raul a reusit sa faca aproape imposibilul.Au ajuns cu bine amandoi la mal. A fosto situatie limita, dar curajul si vointa de a face binele au invins teama. (restul imbogatesti tu....)
nici nu stiu cum sa iti multumesc
mersi mersi
chiar am nevoie de ajutorul tau
Mersi mult frate, a fost bine ! Salut.
A fost la fix. Mi-au ajuns spatiile