Salut ma puteti ajuta cu o compunere la Gegrafie cu tema '' Redactati o compunere in care ati fost intr-o excursie si in care trebuie sa folositi termeni geografici ! '' Deci va rog sa-mi dati o sugeestie sau chiar o compunere !! REPEDE !!!!

1

Răspunsuri

2014-10-20T04:59:24+03:00
         Saptamana trecuta am fost cu familia intr-o mica excursie la munte.  Destinatia finala a fost Transfagarasanul.  Aceasta minunata sosea strabate Muntii Fagaras, cel mai inalt lant muntos din tara noastra. Face parte din Carpatii Meridionali si la un moment dat soseau asunge la Lacul Balea ce se afla le 2042 m altitudine.  La un moment dat soseaua trece prin fata hidrocentralei Vidraru, aflata in masivul Cetatuia. 
        Am facut un popas la cabana Capra unde am admirat soseaua serpuita asemanea unei albii de rau, dar si serpentinele din zona ce trec prin dreptu cascadei cu acelasi nume. Traseul a fost destul de greu, mai ales ca trece peste 830 de podulete si 27 de viaducte. Este un traseu de vara, iarna fiind inchis datorita pericolului de avalansa.
        Vegetatia specifica zonei de munte ne-a incantat si ea privirile. Pe masura ce urcam tot mai sus aceasta se schimba vazand cu ochii. 
        A fost o excursie interesenta si mi-ar placea sa revin si alta data
.

2 4 2