Răspunsuri

2014-10-19T19:06:53+03:00
240 : 4 = 60 cm        ______|______|_____|_____ 4 buc, se fac 3 taieturi
60 : 3 = 20 cm          ______|______|_____          3 buc, se fac 2 taieturi
 IN total se fac 5 taieturi 

2014-10-19T19:07:10+03:00
240:4 = 60 60:3 = 20 3×4 =12 Acum calculeaza (11-1=10,deoarece ultima este taiata intotdeauna si 4-1=3 tot din acelasi motiv.10+3=13