Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-02-25T18:51:23+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Mediul este totalitatea elementelor culturale,sociale si politice de care individul se ciocneste mereu ,are o permanenta interactiune cu el .
In opinia mea mediul este casa noastra natala ,a doua casa care devine bicisnica deoarece noi  nu o protejam ,o supunem la cele mai grotesti lucruri.O murdarim, o distrugem  si ne  prefacem cu nonsalanta ca suntem oameni prea preocupati sa ne uitam in spatele nostru .

19 4 19
Mediul este si va fi mereu sau ar trebui sa fie prioritatea noastra .In al doilea rand consider ca poluarea este un virus atat de contagios incat ne acapareaza fiinta si ne transforma intr-o umbra in ceva ce noi nu petem controla.
** putem. Astfel mediul este bicisnic in fata poluari ,poluarea adevenit o activitate folosita cu nesat de oameni si este antologica ,datand din vesnicii. Conchid ca am adus agrgumente in sprijinul idei mele principale si anume ca protejare a mediului trebuie sa fie o prioritate .
desigur mai adaugi tu ceva ce crezi cu cuviinta ca este nevoie
Comentariul a fost şters
nu ai pentru ce acum ai oo baza de care trebuie sa te olosesti dac vrei desigur