Un turist a parcurs in prima zi 12 km, a doua zi cu 3 km mai mult, a treia zi cu 6 km mai putin decat in primele 2 zile impreuna si a patra zi de 3 ori mai putin decat in primele 3 zile impreuna. In cate pre ar fi parcurs drumul daca ar fi mers cu o bicicleta cu o viteza de 8 km/ora?

2

Răspunsuri

2014-10-19T16:27:28+03:00
                                           PLAN DE REZOLVARE

1.Cati km a parcurs a 2 a zi?
        12+3=15(km)

2.Cati km a parcurs in primele 2 zile?
        12+15=27(km)

3.Cati km a parcurs a 3 a zi?
         27-6=21(km)

4.Cati km a parcurs in a 4 a zi?
       21x3=63(km)



                                                                       R:15(km) ; 21(km) ; 63(km)


P.S:In ce sclasa esti ???

aa
da in ce clasa crezi ca sunt ??? nustiu daca nu stii zii si tu una la intamplare
a 1 a : a 2 a : a 3 a : a 4 a : 5 a 5 : a 6 a .......????
da nu mai raspunzii...
sa stii ca sunt in a 4 a
2014-10-19T17:01:32+03:00
Cati km in primele 2 zile12+15=27 
cati km a parcurs a 3 zi 27-6=21km

cati km a parcurs in a doua zi? 12+3=15;