Răspunsuri

2014-10-19T15:23:52+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
mg (a, b) =  \sqrt{a*b}  \\  \\ a) \\ mg=  \sqrt{\frac{3}{2}*\frac{2}{3}} = \sqrt{\frac{3*2}{2*3}} = \sqrt{\frac{6}{6}}= \sqrt{1}=1 \\  \\  \\ b) \\ mg = \sqrt{(\sqrt{10}-3 )(\sqrt{10}+3)} =\sqrt{(10-9 )}= \sqrt{1} = 1