Răspunsuri

2014-10-18T19:28:52+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 (\frac{-1}{2} )^{-1}= (\frac{2}{-1} )^{1}=(-2)^1=-2\\(\frac{-1}{2} )^{-2}= (\frac{2}{-1} )^{2}=(-2)^2=2^2=4\\ Observatie: (\frac{a}{b} )^{-n}= (\frac{b}{a} )^{n}Scrie răspunsul tău aici
Multumesc! Dar daca toata fractia este la puterea -2 cat inseamna?
Am adaugat si varianta cu puterea -2.
Multumesc mult!