Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-18T15:39:15+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
      Cartea este cel mai important lucru din viata omului, deoarece ea ii este alaturi toata viata. Cartea il ajuta oferindu-i informatii pe care le-ar fi obtinut mult mai greu pe alta cale.
      Cu ajutorul cartii am invatat sa scriem si sa citim, tot cu ajutorul ei ne-am imbogatit vocabularul si ne-am relaxat calatorind intr-o lume fantastica si plina de aventuri. Cartea ne ajuta sa avansam profesional si sa avem un anume rang social. Cu ajutorul ei, a informatiilor sale am reusit sa evoluam si sa ajungem la tehnologia inalta de astazi. Fara ea informatia nu ar fi fost accesibila multor oameni si totul ar fi mers mult mai lent. Un singur om nu le poate sti pe toate, unul e mai bun intr-un domeniu, altul in alt domeniu, dar citind toate aceste lucruri va sti unde a gresit si va face corectia necesara.
      In concluzie, cartea este cel mai bun prieten al omului si fara ea nu ar fi fost unde este astazi.
     
168 4 168