Răspunsuri

2014-10-18T13:50:44+03:00
Poti sa faci o compunere imaginativa plina de personificare .Alimentele se cearta intre ele pentru ca tu sa le mananci ,pui un dialog,iar la sfarsit trebuie sa alegi dintre ele

ce????
florinela 555 e usor sa copiezi nu
ce sa copiezdorciomanvio
??
corect
2014-10-18T13:50:51+03:00
Ai incercat intotdeauna sa mananci sanatos si cat mai putin gras, evitand astfel riscurile unor cresteri in greutate sau ale instalarii diferitelor afectiuni. Insa nu ai stiut foarte bine ce alimente sunt mai bune pentru sanatatea organismului tau. Sfaturile de astazi se concentreaza chiar asupra acestui aspect - masa de seara: combinatia de cartof si mar, ornata cu felii de banane, s-ar putea sa nu ti se para prea apetisanta, dar cu siguranta iti va face bine! 

Masa de seara pentru o singura persoana poate fi pregatita din fulgi de cartof crud sau cartof cu coaja, razuit marunt si amestecat imediat cu o banana bine coapta, facuta piure; la acest amestec se adauga 1-2 mere rase, o lingura de ulei, o lingura de tarate, o lingura de nuci sau alune, o lingurita cu zeama de lamaie si putina uruiala de mei. Pentru ca amestecul sa arate mai atragator, se poate orna cu felii de banane. 

Laptele nefiert este o hrana excelenta, daca "sursa" este sanatoasa. 

Masa de seara poate fi compusa si din fructe de sezon, salata de fructe - cu conditia ca acestea sa fie bine coapte - sau din branza de vaci cu smantana.
am scris atat pentru ca nu ai scris cate randuri trebuie