Răspunsuri

2014-10-18T11:14:49+03:00
Ieri, inainte sa vina profesoara de romana ma striga un coleg sa-i dau cutia de lapte, i-am dat-o unei colege si aia a aruncat-o spre el si lui i-a cazut din mana si s-a spart pe jos. Si zice o colega " Bai, vine profa de romana... Stiti cum face aia.  " si noi ne-am grabit sa strangem, bla-bla, si intra diriga sa ne zica nu stiu ce si ne vede pe noi pe jos cica " Ce s-a intamplat? " si noi " A, pai, doamna... nimic. Era de la cei mici plastilina pe jos.  " si diriga " A, bine. " si intra profa de romana pe usa si noi " Pfiu, am scapat.  "  

Dadeam test la istorie si nu stiu ce vroia colega-miu sa faca si s-a dat intr-o parte cu scaunul si a cazut.  

Dupa testul de la istorie, o proasta de colega nu stiu ce a vrut sa-mi faca, m-a impins si am cazut peste scaune, profa de romana era sa faca infarct.  

Ne batem cu cornurile, spargem cutii de lapte, aruncam cu pixuri in clasa si creioane. 
O colegă a plecat de la ora de fizică, pe motiv că ar fi "pe stop". Peste o oră, unui băiat i s-a făcut rău, Cătălin a zis "Ce, mă, şi tu eşti pe stop?". Doamna de fizică l-a auzit şi a zis "Eu nu ştiam că şi masculii au ciclu. Foarte interesant, mă duc să'i spun şi doamnei diriginte." Am râs o grămadă. Pentru astăzi aveam de învăţat "Pârghia". Doamna de fizică zice: "Ce este pârghia? Să răspundăăăă... Cătălin, cel cu ciclul!" laughing
asta este a doua compunee
sa sti ca nu este continuarea