Răspunsuri

2014-10-18T10:07:52+03:00
Una din slujbele principale ale lui Dumnezeu este sa creeze oameni. Dumnezeu creeaza oameni ca sa ii inlocuiasca pe cei ce mor, pentru ca sa fie suficienti oameni care sa se ocupe de lucrurile de pe pamant. El nu creeaza adulti, ci doar bebelusi. Cred ca face doar bebelusi pentru ca sunt mai mici si mai usor de facut. Creand bebelusi, nu trebuie sa aloce timp ca sa ii invete sa umble si sa vorbeasca. Poate lasa aceste lucruri in seama mamelor si tatilor. 

O a doua slujba a lui Dumnezeu este sa asculte rugaciuni. El asculta multe rugaciuni, deoarece unii oameni, precum predicatorii si altii asemenea lor, se roaga si in alte momente decat la culcare. Dumnezeu nu are timp sa asculte radio sau sa se uite la televizor din cauza ca trebuie sa asculte rugaciuni. 

Dumnezeu vede totul si aude totul si este peste tot, ceea ce Il tine foarte ocupat. Asa ca, nu are trebui sa Ii risipesti timpul trecand peste mama si tatal tau cerand ceva ce parintii ti-au spus deja ca nu poti avea. 

Ateii sunt oameni care nu cred in Dumnezeu. Nu cred sa fie astfel de oameni in orasul meu. Cel putin, in biserica mea nu stiu sa fie niciunul. 

Iisus este Fiul lui Dumnezeu. A facut multe lucruri grele precum mersul pe apa si multe minuni, iar, intr-un final, oamenii s-au saturat sa asculte predicile Lui si L-au crucificat. Dar El a fost bun si plin de indurare, ca Tatal Sau, si I-a spus Tatalui Sau ca oamenii nu stiu ce fac si I-a cerut sa ii ierte si Dumnezeu i-a iertat. 

Tatal Sau, Dumnezeu, a gasit placere in tot ceea ce a facut Isus pe pamant si I-a spus ca nu mai trebuia sa ramana pe pamant, ci putea de acum sa stea in cer. Si Isus a ramas in cer. Acum Il ajuta pe Tatal ascultand rugaciuni si impartind lucrurile in doua categorii: lucruri de care trebuie sa se ocupe Dumnezeu si lucruri de care se poate ocupa El, fara sa il mai deranjeze pe Tatal (ca o secretara, doar ca mai importanta). Poti sa te rogi la orice ora vrei si vei fi ajutat fie de Tatal, fie de Fiul, deoarece unul din ei este la datorie in permanenta. 

Ar trebui sa mergi la biserica in fiecare Duminica, deoarece asta Il bucura pe Dumnezeu si daca vrei sa faci pe cineva fericit, cu siguranta vrei sa Il faci pe Dumnezeu fericit. Nu lipsi de la biserica ca sa faci ceva care te face sa te simti mai bine, cum ar fi mersul la plaja. Ar fi un lucru gresit. Si oricum, pe plaja, soarele nu iese decat pe la amiaza. 

Daca nu crezi in Dumnezeu, pe langa faptul ca esti ateu, vei fi singur singurel, pentru ca parintii nu te pot insoti peste tot, de exemplu in tabara, dar Dumnezeu te poate insoti. E bine sa stii ca este in preajma ta atunci cand ti-e frica de intuneric sau cand nu poti inota si copiii mai mari te-au aruncat intr-o apa foarte adanca. 

Dar…nu ar trebui sa te gandesti tot timpul la ce ar putea face Dumnezeu pentru tine. Ma gandesc ca Dumnezeu m-a pus aici si ma poate lua oricand vrea. 

Si…de asta cred in Dumnezeu.

Sper sa-ti placa ! 
1 5 1