Răspunsuri

2014-10-17T19:38:35+03:00
-A venit toamna! se aude in zare ciripitul cristalin al unei pasari...In curand vom pleca!! :)
-Vai!! Cum poti sa te bucuri de venirea toamnei? :> In acest anotimp frunzele mor!!! Va fi orbil!!! :( zise o frunza inca verde, uda, saraca, de lacrimile curate de roua.
-Noi, pasarile calatoare ne ducem in Tarile Calde...Vedem o multime de lucruri, cum ar fii copacii tropicali, piramide, si altele...Dar cum adica mori??? :>>>
-Toamna si alaiul ei se apropie cu vestejeala si cu roade...Noi, frunzele, ne vestejim si picam...Deja unele prietene au cazut...Peste putin timp vor putrezi, pentru a da nastere a noi frunze, la primavara.
-Oooo!!!Nu se poate! Nu te voi lasa sa mori! Eu maiine plec in Tarile Calde. Te voi lua cu mine, iti voi da apa proaspata si vom povestii!!
Asa, vom traii impreuna!
-Iti multumesc!
Si zicand acestea, pasarea rupse frunza si impreuna au plecat si s-au distrat. Se mai spune si acum ca pasarle isi cara pasarile in cuiburi, pentru  a avea grija de ele.

A fost cea mai faina compunere a mea, de anul trecut...Sper sa ti se potriveasca
2014-10-17T20:07:38+03:00
-Hei frunza,eu ma numesc pasare si te-am vazut cazand din copacul meu si am vrut sa te cunosc. -Pai stii ca de fiecare data cand bate vantul frunzele mai vechi cad. -Buna fetelor dar ce va aduce in anotimpul meu?spuse toamna. -Eu sunt de fiecare data aici toamna,chiar nu ma mai tii minte? -Dar tu frunza, pe tine ce te aduce in anotimpul meu? -Eu sunt in copacul acesta de cand eram verde si acum am ruginit usor si acum ca a batut vantul am cazut. -Ei fetelor eu va las pentru ca trebuie sa imi fac provizii pentru iarna chiar daca este toamna.spuse pasarea. -Bine la revedere pasare si frunza.
Alegema pe mine te rog pentru ca am nevoie de puncte te rog,te rog , te rog