Răspunsuri

2014-10-17T14:07:22+03:00
      Copiii din zilele noastre au mai multe posibilitati de a-si petrece timpul liber - teatre, cinematografe, parcuri, o varietate mai mare de jocuri si jucarii, calculator, tableta etc. Pe timpul parintilor nostri nu existau atatea posibilitati, dar stateau mai mult timp cu prietenii in lipsa calculatorului sau a programelor tv. Bunicii nostri au avut si mai multe lipsuri, dar totusi au fost fericiti.
      Fiecare generatie de copiii si-a petrecut timpul altfel, lucru absolut normal intr-o lume in continua schimbare. Asta nu inseamna ca unii dintre noi au fost mai fericiti sau mai nefericiti. Fiecare a avut parte de distractia timpului sau.
10 4 10
2014-10-17T18:12:23+03:00
Copii din trecut  nu aveau curent electric , nu aveau caiete ci scriau pe scandura , nu aveau ghiozdane din material ci din lemn , nu aveau calculatoare , nu aveau incaltaminte si imbracaminte diversificata , ei cand veneau de la scoala ii ajutau pe parinti la munca agricola si casnica, iar copii din zilele noastre au curent electric scriu pe caiete  , avem incaltaminte si incaltaminte diversigicata ,  avem ghiozdane  din diferite materiale cu diferite modele , avem  calculatoare du internet si  cand venim de la scoala   stam pe calculator si nu ne ajutam parintii prea mult.ASEMANARI:
nush

6 4 6