Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-02-24T21:16:19+02:00
xy+ 11= 2(x+3y)
xy+11
=2x+6y
xy-2x-6y+11=0,
 xy-2x-6y+12-1=0
x(y-2)-6(y-2)-1=0
(y-2)(x-6)=1  rezulta
y-2=1, y=3
x-6=1, x=7
sau
y-2=-1, y=1
x-6=-1, x=5

Mai este o solutie. y-2=-1, de unde y=1, si x-6=-1, de unde x=5
corect
2014-02-24T22:13:28+02:00
xy+ 11= 2(x+3y)
xy+11
=2x+6y
xy-2x-6y+11=0,
 xy-2x-6y+12-1=0
x(y-2)-6(y-2)-1=0
(y-2)(x-6)=1  rezulta
y-2=1, y=3
x-6=1, x=7
sau
y-2=-1, y=1
x-6=-1, x=5

Nu cred ca mai are vreun rost si rasp eu :))
Ai copiat răspunsul de mai sus si comentariul. Asa fac unii teze de doctorat, si apoi ajung prim miniștrii!
e la moda, iti pare cumva noutate?