Răspunsuri

2014-10-16T15:07:18+03:00
A venit si toamna. soarele inceteaza sa mai straluceasca asa puternic. pe jos este asternut un covor multicolor din funzele cazute din copacii care candva erau verzi. atmosfera generala era una de jale , iar tristetea padurii era resimtita de intreaga natura.vantul s-a retras in cotloanele stiute doar de el. odata cu el si friugul patrunzator s-a domolit. un maldar de frunze uscate lasa in voia sortii si este imprastiat in toate partiile ,ca niste fulgi de zapada.
13 3 13
2014-10-16T15:14:29+03:00
A sosit toamna.Dintre toate anotimpurile toamna este anotimpul cel mai frumos,cel mai drag mie.
Cu tot ca noptile  si diminetile sunnt mai reci,ailele sunt inca calde.Soarele nu mai are puterea de altadata,dar reuseste sa scalde in lumina aurie totul in jur.Padurile si livezile au imbracat  un vesmant de arama.Toamna a picat cu cele mai calde culori,copacii siviile frunzele caroase stralucesc in soare ca niste monezi de aur.
Vantul tomnatic si racoros indeamna frunzele la dans .In paduri si poiene nu se mai aud trilurile fermecate ale pasarilor ,rand pe rand toate pleaca in tarile calde.Toamna este zana belsugului si a bogatiei,campurile sunt line de oameni   ce aduna  recoltele. Se culeg viile ,hambarele sunt pline cu grane.
In curand vor incepe araturile de toamna,copacii vor ramane goi,soarele se va ascunde mai des dupa norii plumburii,iar oamenii manati de frig vor sta mai mult prin case ,iar toamna va pleca.
6 4 6