Răspunsuri

2014-10-16T07:35:28+03:00
Vreau sa devin tractorist. Poctovarul acela face poctoave. Fotbalistul meu preferat este Cristiano Ronaldo. Cojocarul acela coase cojoace. Dansatorul acela va dansa diseara la spectacol?
2014-10-16T07:36:21+03:00
Dansul
Dansul poate sa fie cel mai mare avantaj al unui barbat fata de un alt pretendent, in fata unei femei. In plus, este foarte amuzant, te ajuta sa arzi calorii, sa iti pui muschii in functiune si sa socializezi.
Iar daca mergi cu jumatatea ta, legatura dintre voi se va solidifica.
Chiar daca nu vei deveni un dansator profesionist, cativa pasi de dans din diferite stiluri te vor scoate din multe situatii delicate.
Fotografiaza natura
E un hobby care presupune multe plimbari in natura, prin zone nepoluate, departe de orase, unde plantele si animalele cresc nestingherite.
Investeste intr-un aparat foto de calitate, caci cazarea nu te va costa prea mult, mai ales daca obisnuiesti sa mergi cu cortul. Iti vei intari muschii picioarelor, iar plamanii vor fi mai curati ca niciodata. Cat despre ochi, vor fi cei mai fericiti.
Voluntariat
Poti sa te oferi voluntar intr-o multime de locuri, de la case de copii, aziluri de batrani sau sa participi la activitati publice organizate de primarie. Poti lua parte la actiuni care presupun igienizarea unor colturi din natura. Unii oameni chiar reusesc sa vada intreaga lume, calatorind alaturi de persoane varstnice sau imobilizate, ca insotitor.
Sentimentul inaltator de a face un lucru bun te va ajuta sa scapi de stres si iti va da pacea interioara care va preveni bolile de orice fel.
Calatoriile
Calatoriile, mai ales in interiorul propriei tari, reprezinta una dintre cele mai frumoase experiente pe care le poate avea o persoana. Poti face asta de unul singur, fiind o modalitate de regasire a sinelui, a pacii interioare si poate chiar de cunoastere a propriei persoane.
Asta, bineinteles, pe langa locurile minunate pe care le vei vedea. Daca pui cu moderatie bani deoparte, vei putea sa pleci cate o saptamana in "expeditie", de mai multe ori pe an.
Muzica
Delectarea cu muzica favorita iti face mai mult bine la sanatate decat ai putea crede. Cercetatorii au descoperit ca aceasta ajuta inima, alunga stresul si reduce durerea.
In plus, nu strica sa inveti sa canti la un instrument. Vei uita de grijile de la serviciu, relaxandu-te intr-un mod activ.
1 4 1