Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-15T21:45:42+03:00
 ^{ \sqrt{3} )}\frac{3+2 \sqrt{6} }{5 \sqrt{3} } = \frac{3 \sqrt{3} +6 \sqrt{2} }{15} =\\
=\frac{3( \sqrt{3} +2 \sqrt{2}) }{15}=\frac{\sqrt{3} +2 \sqrt{2} }{5}Scrie răspunsul tău aici
Aa...gata :) mi-am dat seama :) ca am facut 2 * 3 radical din 2 ;) deoarece 18 este egal cu 3 radical din 2,nu? :)
Exact ! :)
Merci mult :*
Dar...asta e abea inceputul exercitiului..este mult mai lung,dar am vrut doar inceputul,sa stiu cum se face :)
Mi-a dat bine urmatorul exercitiu? 3-4 radical 6 supra 6 radical 2 = 3 radical 2 - 4 radical 12 supra 12 = 3 radical 2 - 8 radical 3 supra 12 = radical 2- 8 radical 3 supra 4 = radical 2 -8 radical 3 supra 4 = radical 2 - 2 radical 3 . Este corect? :)