Răspunsuri

2014-10-15T21:40:05+03:00
Pinguinul imperial (Aptenodytes forsteri) este cea mai mare și mai rezistentă pasăre marină. Face parte, împreună cu pinguinul regal, dingenul pinguinilor imperiali (Aptenodytes). Trăiește pe banchizele imense plutitoare ale Antarctidei, suportând temperaturi de -20°C și vânturi cu putere de uragan.
1 3 1