Răspunsuri

2014-10-15T21:09:01+03:00
126+(126-27)+in ca o data ce am scris si calculezi
5 3 5
2014-10-15T21:10:09+03:00
A doua zi:126-27=99
a treia zi:126+99=225
total:126+99+225=450
6 4 6