Răspunsuri

2014-02-24T18:34:45+02:00
Nu stiu daca e sigur raspunsul meu pentru ca nu am studiat "Luceafarul" in detaliu si nu imi aduc bine aminte povestea. Eu cred ca simbolurile iperei acesteia literare sunt: luceafarul, stelele de pe cer, printesa, dragostea pe care o purta aceasta pentru Luceafar. Daca esti intr-o clasa mai mica nu e nevoie sa precizezi de dragoste. Repet,asta e parerea mea, nu inseamna ca am dreptte sau e corect 100%.Sper ca te-am ajutat!
hey scuze ca ma bag ,dar nu vreau sa scrie gresit nu e '' printesa'' ci fata de imparat pe numea ''catalina''..scuze inca odata :d , dar daca remarcam greseli e mai bine sa corectam decat sa fie ceva gresit :*
Scuze
nu-i nimic , am vazut ca ai zis de printesa si nu are nicio treba cu Luceafarul :* daca inlocuiesti printesa acolo cu fata de imparat pe nume Catalina , e bine .
Multumesc :)
Nu e nevoie sa iti ceri scuze :) am zis ca nu am studiat in detaliu aceasta opera :))
2014-02-24T18:38:06+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 SIMBOLURI ROMANTICE : luna ,noaptea , calatoria cosmica , cartea magica , textul criptic .