Răspunsuri

2014-10-15T18:28:18+03:00
Un răsărit de soare este întotdeauna o minune! Din întunericul nopţii lumina zorilor “ţâşneşte” umplând totul de binecuvântarea unei noi zile. Iar un răsărit de soare  la malul mării … rămâne în suflet ca un “spectacol  al naturii” de neuitat. Pur şi simplu este  mirific! Oricât de dulce ar fi somnul de dimineaţă, merită să ne trezim şi să admirăm “naşterea” unei noi zile.Linişte … linişte deplină. Doar valurile mării se aud discret ca nişte paşi uşori. Din când în când şi ţipătul vreunui pescăruş rătăcit în noapte…Iar peste zi … albastrul nesfârşit al mării şi al cerului…Devine un peisaj,superb,descriind marea la sfarsitul veri.
Un răsărit de soare este întotdeauna o minune! Din întunericul nopţii lumina zorilor “ţâşneşte” umplând totul de binecuvântarea unei noi zile. Iar un răsărit de soare la malul mării … rămâne în suflet ca un “spectacol al naturii” de neuitat. Pur şi simplu este mirific! Oricât de dulce ar fi somnul de dimineaţă, merită să ne trezim şi să admirăm “naşterea” unei noi zile.Linişte … linişte deplină. Doar valurile mării se aud discret ca nişte paşi uşori. Din când în când şi ţipătul vreunui pescăr
Comentariul a fost şters
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-15T18:44:05+03:00
Era luni.M-am trezit ca de obicei fara sa stiu ca trebuia sa plecam la mare...Am iesit din camera si ma uitam in stanga si jn dreapta si vedeam doar bagaje .Vind fratele meu la mine si a inceput sa strige:"Aaaa mergem la mare!!! Urrra"eu nh stiam ce sa zic nu mai fusesem niciodata la mare .In 10min mi-am facut bagajele si eram pregatita.Trebuia sa mergem cu trenu la 20:15 .Plecam noi la 20:00 ca nu eram departe de gara si pe la jumatea drumului se trezeste maicamea ca si-a uitat portofelul si na nu puteam sa plecam fara el nu de alta dar erau si biletele noastre la ea .Cand ne-am intors in gara trenul deja plecase si urmatorul tren era la 04:00 si am hotarat sa il luam pe ala .La ora 04:00 am plecat din gara era foarte obositor dar ma gandeam la rasaritul de soare pe care mil imaginam de milt timp.Ma intrebam daca arata ca in visurile mele si alte mii de intrebari.Pe la 05:45 ma trezeste fratemiu ca adormisem si il intrebasem :"Ce sa intamplat?!" Imj zicea :"uite rasaritul !! :)"ma uitam la dl cat de mare era si frumos cu dintii lui ascutiti si culiarea aceea portocaliu cu galben care era pregatit sa iasa din mare .Era ceva nou pt mine cum eu sa vad rasaritul pd care nu i sal uig niciodata si pe care l-am spus tuturor copiilor despre acesta ,nu am cuvinte .Nici macar un artist nu ar putea combina cateva culori si sa ii iese o minunatie de culoare .SFARSIT sper ca te-am ajutat ...extrage si tu cateva idei :)) ;)