Realizați o compunere în care să descrieți Pplanetele sistemului solar folosind numerale cardinale si ordinare ,10-15 rânduri. Să vorbim în aceleșai timp despre toate.
Multumesc mult cine ma ajuta si daca copiati de la referate dau raport! Am nevoie de expresii ; nu de informatii. Multumesv din suflet cine ma ajuta!

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-24T19:31:25+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Intr-o zi nu stiu cum sa intamplat,dar a fost nevioe de 2 voluntari care sa mearga in spatiul cosmic,pt. a vedea,sigur cate planete sunt.Eu,curios sa vad ce se afla in spatiul ...am mers si mam oferit voluntara. La inceput am avut emotii,dar dupa aceea am facut cunostinta cu colegul meu cu care trebuia sa pornesc la drum,si ma linistit.Apoi intr-o zi de 11 decmbrie,am pornit spre spatiul cosmic...Apoi, cand am ajuns acolo am vazut minunatiile ce se aflau acolo.Erau 9 planete.Prima era,desigur ( Mercur ),apoi erau....Ceea ce stiu este ca cea mai mare planetaba chiar cea din tai Mercur este cea mai mare planeta,iar cea mai miva este Pluto. Aventura asta mea trezit sentimentul de fericire si as repeta experienta!!!!
2 5 2