Răspunsuri

2014-10-15T09:01:14+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
      Pai, incepi cu o mica introducere, unde spui cum se numeste opera/poezia respectiva, de cine este scrisa si carei gen ii apartine - dramatic, epic, liric.
      Apoi, poti incepe su semnificatia titlui. De ce se numeste asa? Poate se numeste ,,Puisorii'' deoarece in cadrul poeziei sau operei respective este vorba, binenteles despre niste puisori. Sau poate se numeste ,,Toamna'', deoarece este vorba despre acest anotimp. Tot la titlu mai poti spune de exemplu ca este format dintr-un substantiv daca se numeste ,,Puisorii'' sau este formata dintr-un verb daca se numeste ,,Mergeam''.
      Urmeaza tema poezie/ operei respective. Aici spui in 2-3 randuri ce este tratat in poezia/opera respectiva - de exemplu tema este dragostea sau peripetiile nu stiu cui etc
     In cuprins, incepi sa povestesi asa pe larg cam despre ce este vorba acolo. Daca este vorba de o poezie o iei si tu asa pe strofe si explici in 2-3 vorbe cam ce a vrut autorul sa spuna acolo. Tot aici in cuprins vorbesti despre figurile de stil folostite - metafore, epitete, personificari etc
     Inchei cu o mica concluzie.