Răspunsuri

2014-10-14T22:05:47+03:00
A=300-b
C=500-b

inlocuim
A-b+C-b=400 (respectiv a+c=400)
300-b+500-b=400
800-2b=400
-2b=400-800
-2b=-400
b=200

apoi 
a+b=300
a+200=300
a=300-200
a=100
 
apoi
a+c=400
100+c=400
c=400-100
c=300 
Multumesc frumos. Foarte bine explicat.★★★★
:-)
nu ai pentru ce, sper sa fie bine :*
si de folos :d
De mare folos
2014-10-14T22:13:29+03:00
In primul rand ca sa poti rezolva problema,trebuie sa afli cat este a+b+c. Iar,ca sa afli asta..Aduni sumele celor 3 adunari : 300 +500+400=1200. Deci: a+b+c=1200 (Apoi rescrii cerinta: ) a+b=300 b+c=500 a+c=400 __________ a,b,c =? Acum il aflii pe c ,deoarece in prima ecuatie lipseste: C=1200 (totalul) - 300 (a+b) C=900 Acum. Il aflam pe a ,deoarece lipseste din a 2 a ecuatie : A=1200 (total) - 500 (b+c) A=700 Iar in final I'll aflam pe b . B= 1200-400 B=800 Nu stiu siigur daca e bine..M-am blocat..uitate in carte la raspunsuri