Răspunsuri

2014-10-14T19:38:32+03:00
 2 \sqrt{2} -3 \sqrt{2} -5 \sqrt{2}
Dai factor comun  \sqrt{2}
= \sqrt{2} (2-3-5)
-6 \sqrt{2}
nu inteleg
cum se face de iti da 6/
Deci prima data dai factor comun radical din 2, da ?
da
pai daca dai factor de la prima inmultire iti ramane 2, de la a doua -3 de la a treia -5. Dupa le aduni 2+(-3)+(-5)=2-3-5=-1-5=-6
2014-10-14T19:38:50+03:00
2√2-3√2-5√2=-6√2, deoarece observam ca numarul 2 este sub toate radicalele...aici nu trebuie nimic de schimbta....de aceea scadem pur si simplu 2-3-5=-6
2-3=-1 si -1-5=-6
trebuia sa fi invatat asta la scoala
nu facem mare lucru la scoala
marceaza te og ca cel mai bun
eu acest exercitiu lam facut cu profesoara si este ft corect