Răspunsuri

2014-10-14T18:33:06+03:00
Cel mai bun coleg al meu este, Andrei. El ma ajuta la teme uneori cand nu stiu,iar eu pe el.Totdeauna eu merg cu el afara si ne jucam fotbal,iar eu odata m-am lovit iar ceilalti colegi ai mei nu m-au ajutat,el a fost singurul care ma ridicat de pe jos si m-a dus acasa.                                                         Prieten ca si Andrei nu cred ca voi mai gasi.Andrei imi da temele la scoala cand eu nu le fac ,stau cu el mereu . Sper ca te-am ajutat :)
2014-10-14T18:37:21+03:00
PE CEL MAI BUN COLEG-PRIETEN AL MEU IL CHEAMA ALEXANDRU. SUNTEM COLEGI INCA SI CLASA I SI TOT DE ATUNCISTAM IMPREUNA IN ACEASI BANCA. EL ESTE UN COLEG FOARTE SILITOR SI ATENT LA ORE. DE FIECARE DATA ISI FACE TEMELE SI NU VINE NICIODATA LA SCOALA CU LECTIA NEINVATATA. CATIVA ANI LA RAND A LUAT PREMUL 1 , IAR SEDINTELE CU PARINTII DE FIECARE DATA ESTE DAT CA EXEMPLU DE ELEV DE MODEL.
  DESPRE RELATIA DINTRE NOI DOI NU AAM DECAT VORBE BUNE. NU NE-AM CERTAT NICIODATA IN TOTI ACEASTI ANI DE CAND SUNTEM COLEGI SI SPER SA NU  O FACEM NICI DE ACUM INAINTE.
 ORICARUI ELEV I-AR FACE PLACERESA AIBA UN COLEG PRECUM ALEXANDRU.