Răspunsuri

2014-02-24T14:55:18+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.


( a - b ) x 4 = a + b ⇒ 4a - 4b = a + b ⇒ 3a = 5b ⇒ a = 5/3b

a + b = ( a - b ) + 234  ( inlocuim )

5/3b + b = 5/3b - b + 234 ( aducem la acelasi numitor comun )

5b + 3b = 5b - 3b + 702

6b = 702 

b = 117 ⇒ a =5/3x117 = 195



1 5 1