Salut!Ma ajuta si pe mine cineva,va rog,la urmatoarea problema:La un chiosc s-au adus 835 de ziare si reviste.Dupa ce s-au vandut tot atatea ziare cate reviste,la chiosc au ramas doar 335 ziare(adica reviste n-au mai ramas niciuna).Cate ziare si cate reviste s-au adus la chiosc?Multumesc anticipat!

2

Răspunsuri

2014-10-14T18:05:29+03:00
Raspuns : 250 de reviste si 585 de ziare au fost aduse

Uitete la raspunsul meu... ca eu la mate am numai 10... si raspunsul meu e de nivelul tau..
dar nu e simetric ca al lui Georgi?
e aceeeasi treaba , doar ca eu am explicat ..
*aceeasi
da,ai dreptate...
2014-10-14T18:09:31+03:00
835-335=500(ziare si reviste)
500:2=250(reviste)
250+335=585(ziare)
Verificare 585+250=835 Poftim sper ca te-am ajutat succes la scoala ;)
Multumesc din suflet!!!!
Pana acum,nimeni nu m-a mai ajutat.