Răspunsuri

2014-10-14T17:44:36+03:00
X+y=8
y+2z=35
se aduna cele 2 ecuatii   x+2y+2z=43
se scad cele 2 ecuatii   x+2z=-27, y-y=0
inlocui in formula x+2y+2z=35 si rezulta -27+2y=43
                                                                       2y=43+23, y=70/2 , y=35
in ecuatia x+y=8 il inlocuim pe y cu 35, aflat mai sus, x+35=8
                                                                                         x=8-35, x=-27
in ecuatia y+2z=35, 25+2z=35
                                      2z=0
                                        z=0

5x+13y+2z=
5·(-27)+13·35+2·0=
-135+455+0=320
Ok...am inteles. :)
- LINIUTA DE LA 5X AM GRESIT EU..INFLUENTEAZA CU CEVA REZULTATUL NU E MINUS 5X ERA O LINIE
MA SCUZI DACA TE SACAI MEREU...SPER SA NU TE SUPERI
acea liniuta reprezinta minus, daca ai spre exemplu 1 si -1....-1 este mai mic decat 1
in rezolvarea pe care ti-am dat-o nu am folosit -5...am folosit 5, mi-am dat seama ca este doar o liniuta