in vara va avea loc examenul de admitere ptr ciclul inferior . ,iar conducerea ;scolii tale doreste sa o popularizeze in randul viitorilor absolventi de gimnaziu .Scrie un text de prezentare a scolii ,de 15 randuri al carui continut sa imbine caracterul informativ si cel persuasiv .

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-24T12:42:51+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Colegiul Național "George Coşbuc" şi-a făcut un renume în capitală, cât şi în țară prin promovarea şi susținerea unor cursuri de înaltă calitate la limbile străine, cum ar fi engleza, spaniola şi franceza. În acest sens, colegiul nostru a angajat profesori nativi care să le ofere viitorilor noştri elevi anglofili sau francofili mediul propice în asimilarea cât mai corecta acestor două limbi. De asemenea, curriculum nostru prevede colaborarea cu instituții de renume internațional, cum ar fi Cambridge şi Institutul Cervantes. Trebuie să amintim aici că noi promovăm şi susținem nu numai un nivel ridicat de cunoştințe la orice materie de studiu, dar venim şi în sprijinul copiilor talentaţi la muzică, pictură, sport sau actorie. Aici s-au lansat actori de la vârste fragede şi cântăreți iubiți ši recunoscuți în țară. Timpul "Altfel" este un prilej minunat pentru a ne cunoaşte elevii în afara spațiului didactic şi pentru acest fapt, noi organizăm excursii în țară, dar şi în străinătate, precum şi multe vizionări de spectacole sau de muzee. Colegiul nostru acordă sportului o importanță egală pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Astfel, în fiecare an, ne formăm echipe de handball care să intre în competiții cu alte colegii din ţară. Antrenamentele se fac într-o sală de sport a colegiului nostru ce este complet echipată din sponsorizări. Vă invităm oricând, dragi copii, să vedeți Colegiul nostru şi dotările sale, precum şi să ne urmăriți activitățile şcolare şi extra-şcolare pe site-ul nostru! De asemenea, tot pe site, dragi părinți, puteți să ne adresați orice întrebare ați avea referitor la program sau despre catalogul online pe care l-am implementat de 2 ani. Vă aşteptăm cu drag la noi.
3 4 3