Răspunsuri

2014-10-14T16:02:54+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Rad(11-4rad(6))=rad(11-rad(96))
folosesti formula radicalilor compusi: rad(a+rad(b))=rad((a+c)/2)+rad((a-c)/2)
unde c-rad(a*a-b)
in cazul de fata
a=11
b=96
c=rad(11*11-96)=rad(121-96)=rad(25)=5
rad(11-rad(96))=rad((a+c)/2)+rad((a-c)/2)=rad((11+5)/2)+rad((11-5)/2)=rad(8)+rad(3)=2rad(2)+rad(3)
1 1 1