Răspunsuri

2014-10-14T15:11:35+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
  b d c e +
  b d a e
a e c b e

=>e+e=e=> e=0
b+b=a0=> a=1 => b=5
c+b=b, adica c+1=4=> c=4
d+d=4=> d=2

si avem:
  5 2 4 0 +
  5 2 1 0
1 0 4 5 0

__________________________


m 5 2 p -
p 2 5 m
8 x n x

m-p=8=> m=9 si p=1
p-m=x=> 11-9=2=> x=2
12-1-5=n=> n=6
5-1-2=x=2

Si avem:
9 5 2 1 -
1 2 5 9
8 2 6 2


1 5 1