Răspunsuri

2014-02-23T22:20:34+02:00
Este necesar cunoasterea traditiilor zonei din care provii mai mult pentru respectul de sine si pentru cunostiintele tale generale.
Cand mergi la un eveniment al satului/orasuului/zonei din care provii o sa-ti fie mai usor prin simplu fapt ca vei sti ce se canta , cum se danseaza etc
Dennise , nu poti sa dezvolti mai mult ? textul argumentativ are o structura 1) in opinia mea , 2 ) in primul rand , 3 in al doilea rand , 3 ) in concluzie. Gen :la fiecare punct sa imi sp mai multe informatii . Bineinteles daca stii si tu mai multe , eu m-am referit in general la sarbatorii deoarece exista unele obiceiuri .
sarbatori*
Pai.
In opinia mea este necesar sa stii totul despre traditiile zonei in care stai. In primul rand este pentru propria cultura generala si intr-un fel si pentru viitorul tau . Spre exemplu cand te vei intalni cu cineva exista un procent de 50% sa aveti un subiect despre traditiile sau zona din care veniti.
In al doilea rand este important sa iti stii stramosii sau cel putin sa stii ce au facut ei si cu ce s-au remarcat fata de altii , din alte zone.
2014-02-23T22:22:07+02:00
Cateva idei: Folclorul este esenta fiecarei natiuni. Orice om care face parte dintr-un anumit popor ar trebuii sa cunoasca traditiile, obiceiurile etc. stramosilor deoarece prezentul fiecarui stat se indentifica prin ele.
Daca cineva nu cunoaste folclorul inseamna ca este un om neutru care face parte dintr-o natiune doar din punct de vedere teritorial. Comoara fiecarei peroane si a unei natiuni este cultura stramosilor, fiecare frantura din ea este un tezaur pentru statul din prezent