Răspunsuri

2014-10-14T05:21:11+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Presupun ca vrei descompunerea in factori a expresiilor

x² + 3x + 2 = (x + 1)(x + 2)
x² + 5x + 6 = (x + 2)(x + 3)
x² + 7x + 6 = (x + 1)(x + 6)
x² + 3x - 4 = (x + 4)(x - 1)
x² - 4x - 12 = (x + 2)(x - 6)