Educatie pentru sanatate: imagineazati ca in clasa la tine s-au strecurat persoane care au inceput sa fumeze.Tu ce le-ai spune referitor la asta? (Tot ce le spui sa fie un pas inainte spre a renunta de fumat.)

2

Răspunsuri

2014-10-13T21:16:23+03:00
Este un caz concret !
Unul din prieteni mei sa apucat in urma venirii nistor copii in clasa noastra care fumau!
Eu iam spus lui ca prieten gandestete de ce sa dai bani pe tigari ce castigi de acolo boala curata !
Mai bine faci alceva cu ei asa o sa ajungi sa dai bani si pe plamani daca continui!
Dar nu a avut efect el se considera smecher a inceput sa bea si vara asta a ajuns a spital dar cel mai rau mea parut ca putea deveni un fotbalist bun dar acuma sa dus!
La mine cred ca toti baietii din clasa fumeaza , dar eu sincer nu le vad rostul tigarilor. Eu sincer m-am saturat de ei pentru ca cate o data vin in clasa si se simte miros de tigara dar ei neaga :/ Dar ce s-a intamplat cu el ? Sa il am ca si exemplu negativ pentru colegii mei . A da sunt si fete care fumeaza -_- Ce as putea sa le spun? Profesoara mea nici macar nu stie cat de bine ne-a alest tema asta :)))
2014-10-13T23:32:26+03:00
Fumatul ca si celelante vicii pur omesti ,servesc drept otrava organizmului uman,la moment voi sunteti cu mintea tulbure si nu realizati cita dauna va aducetii de buna voie..banii pe tigari sunt aruncati in vint si nu investiti cu cap,nu stiu ce pot sa mai spun ,eu am principiile mele pe care ma bazez cine vrea ma asculta cine nu va trece ironic peste asta..daca sa fiu sincera as prefera sa-mi procur o cartulie decit cinci pachete de tigari importate...fumatul nu a facut pe nimeni erou si nici personalitate istorica ar fi bine sa te opresti acum cit nu prea tarziu.
la mine in clasa exista o fata de genul asta si nimeni nu a bagato in seama cu asta si asa sa lasat