Redactează o compunere , de 10 sau 15 rânduri , în care , pornind de la informaţiile din textul dat , să prezinţi o întâmplare imaginară care ar puteaavea loc în drumul spre Polul Nord .

Întodeauna omul a dorit să exploreye locuri noi , să ajungă acolo unde nimeni nu a mai fost înaintea lui . Dorinţa de a ajunge la Polul Nord s.a strecurat în mintea a numeroşi oameni , dar puţini sunt aceia care şi.au transformat visul în realitatea . Cel care a reuşit să îndeplinească pentru prima dată acest vis a fost exploratorul Robert Peary . Acesta este considerat a fi primul om care a ajuns la Polul Nord . La 6 aprilie 1909 , acesta , împreună ca asistentul Matthew Henson şi patru eschimoşi , ajung la ceea ce au stabilit ei că ar fi Polul Nord . Câteva decenii mai târziu , s.a descoperit că expediţia a ajuns la 48 km distanţa de ţelul său . Oricum , sunt primii care au ajuns cel mai aproape de Polul Nord .

Stiu ca tre sa fie imaginati-va dar vreau sa stiu cum sa incep si o idee de continuare :D

1

Răspunsuri

2014-10-12T20:20:39+03:00
Vintul bate amestecat cu fulgi de zapada danseaza dupa melodia vintului si noi mergeam mergeam strebatind aierul rece a polului nord. pe cer apareau luminele de nord . e dimineata noi admiram pinguinii care se scaldau si duba noi a inceput sa se fugareasca un urs polar.
1 4 1