va rog extrem de mult sa ma ajutati la urmatorul exercitiu: redactati o compunere in care sa foositi adjectivele:tainic,argintiu,subtire,lin,des,firav,fermecator. va rog urgent!

1
repedeeee
Aceasta iubea sa stea desupra marii si sa asculte vantul tainic care ii unuduia parul argintiu si ii desfacea panglica subtire cu care il legase. Cel mai bun prieten al ei era o pasare care zbura lin si ii aducea chestii care i se pareau interesante de pe uscat. In codrul des de pe malul oceanului unde era ea se vedea un ptint firav si fermecator de care ii placea sirenei .
dAR DINTR-O DATA ACEASTA SIRENA SE TREZI SI ISI DETE SEAMA CA TOTUL FUSESE DOAR UN VIS SI EA ERA DEFAPT O SIMPLA FETITA , NU O SIRENA UIMITOARE SI VISATOARE!
ITI PLACE?
e minunata compunerea ta cotocufcdaiana. ce pacat ca nu-i raspuns ca astfel iti multumeam,cel mai bun,calificativ iti puneam.

Răspunsuri

2014-02-23T15:56:21+02:00
Era de mult un om cu un secret tainic. El era subtire, firav, dar in acelasi timp fermecator.
Intr-o iarna in care fulgii erau argintii, s-a indragostit de o fata. Nu exista o zi in care sa nu o vada. La o petrecere de Craciun, el isi facu curaj sa ii ceara o intalnire (el fiind foarte rusinos). Fata a fost de accord si dupa intalnirea mult-visata ii dezvalui secretul. Ea se minuna cand il vazu, era un cufat cu monede de aur.

9 3 9