Traduceti :

Dear diary, I'm tired and worn out. The reason for my extreme fatigue is not known.
I told my mother that i was too exhausted to was up tonight, but typically she showed me no sympathy. She said i was bone idle.

Yawned all the way through English. Ms Fossington Gore was most unkind and sarcastic.
She said, 'Adrian Mole, i have no wish to see the inside of your mouth. Kindly keep it shut.'

Fell asleep in my cornflakes. My mother said it was the last time she would bring me breakfast in bed.It took me half an hour to pick the cornflakes out of my hair.

Didn't get out of bed until 6 p.m so i missed Sunday breakfast , dinner and tea.
Just my luck!

Went to see Dr.Gray, but fell asleep in the waiting room so missed my 6 p.m appointment.

Couldn't get out of bed, so didn't go to school today. Why, oh why doesen't somebody do something to help me? The evidence seems pretty conclusive to me. I have got the sleeping sickness.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-12T10:39:47+03:00
Cuvantul tradus: Jurnal dragi, sunt obosit şi uzată. Nu este cunoscut motivul pentru meu oboseala extrema. Mi-a spus mama mea că am fost prea epuizat pentru a fost in seara asta, dar de obicei ea mi-a arătat nici o simpatie. Ea a spus am fost OS inactiv. Căscă tot drumul prin limba engleză. MS Fossington Gore a fost cele mai urâte şi sarcastic. Ea a spus, \"Adrian Mole, nu am nici o doresc pentru a vedea în interiorul gura ta. Vă rugăm să păstraţi se închide. \" A adormit în meu fulgi de porumb. Mama mea a spus că a fost ultima dată când ea ar adu-mi micul dejun în pat.Mi-a luat o jumătate de oră să alegeţi fulgi de porumb din parul meu. Nu ieşi din pat până Paul 6 Deci am pierdut duminică de mic dejun, cina si ceai. Doar norocul meu! A mers pentru a vedea Dr.Gray, dar a căzut adormit în sala de aşteptare atât ratat numirea mea 6 pascu. Nu a putut da jos din pat, astfel încât nu merg la şcoală astăzi. De ce, oh de ce nu a fost găsit cineva face ceva pentru a ajuta la mine? Dovezile pare destul de concludente pentru mine. Eu am luat Boala somnului.