Răspunsuri

2014-02-23T12:43:23+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Asta a fost data la simulare :))
Uite ce am scris eu:
Titlul poeziei "Zapada saruta intinderile" de A.E.Baconski este intr-o stransa legatura cu continutul poeziei,ce exprima uimirea autorului la vederea primilor fulgi de nea.
Figurile de stil ...(aici dadeai exemple,eu nu mai am subiectul) precum si imaginile vizuale (si aici dadeai exemple cat mai multe,sa umpli randurile) se impletesc perfect conturand un tablou mirific de inceput de iarna.
16 3 16
2014-02-23T12:47:37+02:00
Din câte văd faci referire la compunerea de la Simularea de la Română Subiectul 1- Dacă aşa e ăsta este răspunsul.
     În opinia mea, titlul se află în perfectă concordanţ cu textul, iar acesta transmite aceleaşi sentimente ca poezia.
      În primul rând, titlul este o personificare şi este alcătuit dintr-un substantiv comun simplu de gen feminin, un verb predicativ aflat la timpul prezent şi un substantiv de gen feminin simplu comun.
     În al doilea rând, sentimentele transmise de poezie sunt de melancolie şi admiraţie.
Eul liric, în opera lirică este deasemenea melancolic, prin intermediul versurilor acesta exprimănduşi marea tristeţe provocată de lipsa fulgilor de nea mult aşteptaţi de acesta. Poetul este contemplativ admirând frumuseţea iernii spunând că în copilărie iubea atât de mult iarna âncăt putea să stea chiar şi zile întregi admirănd întinderile acoperite de zăpadă. De asemena titlul face referire la cum zăpada care acoperă totul întâlneşte pământul ca într-un sărut. Sentimentele transmise de titlul sunt de admiraţie.
                 În concluzie, titlul se află în perfectă concordanţă cu textul şi acesta transmite aceleaş sentimente ca opera lirică..
Sper că te-am ajutat! :)
34 4 34