Răspunsuri

2014-10-11T17:42:41+03:00
Animalul meu preferat este leul.Il ador pentru ca este o pisica foarte draguta. Leul este un mamifer din familia Felidae. Va voi spune acum de ce imi plac leii. 
Leii sunt carnivori, trăiesc în grupuri de familii, care consistă în femele înrudite, puii de ambele sexe, şi un mascul neînrudit, care se împerechează cu femelele adulte. Familia:Leul îşi protejează familia în momentele în care este atacata. De aceea, leul se poate numi şi un iubitor de familie. Femelele se ocupă cu vânatul, în timp ce masculii apără şi menţin frontierele teritoriului. Masculii sunt daţi afară din grup când ajung la maturitate.

Cu toate că este cunoscut ca "regele junglei", leul este un animal care trăieşte în câmpii deschise, şi poate fi găsit prin toată Africa. 
Leii sunt un simbol care apare des în heraldica familiilor regale şi cavaleriei. În arta epocii pietrei, în special în picturile rupestre, se întâlnesc frecvent desene reprezentând lei.

Adoor leiii pur si simplu ii adorr..
P.S(chiar si mie imii plac leii)


Fi atenta iti dau eu idei !
Deci faci asa :


Era o zi de vara...... adaugi si tu frumoasa ..etc
Si dupa faci un cuprins , iti imaginezi de ex :
Eram impreuna cu familia mea plecati langa savanan ...... etc..
Si deodata se auzi-ra un leu mic si fioros !
ETc dupa adaugi eu m am uitat atenta la el si ..
Mai tz a venit mama sa si la luat ... etc
Sper sa iti fie de folos
2014-10-11T17:54:01+03:00
Animalul meu preferat este leul. Spun asta pentru ca el este si regele junglei, este si un animal puternic. Pot spune ca este printre cele mai frumoase animale. Leul este inteligent, stie cum sa isi prinda prada. Leul este animalul meu preferat deoarece este un animal foarte frumos dar in acelasi timp un animal si foarte feroce. El este un animal periculos pentru oameni, doar cu mici exceptii, leii de la circ sunt dresati sa se comporte frumos cu oamenii. Spre deosebire de alte animale, leul, are acea coama frumoasa in jurul gatului. Este un animal superb. Mi-as dori sa am un leu, dar de sigur... un leu mic si dragalas, nu foarte periculos. Leul este animalul care imi place cel mai mult si care mi-a atras atentia in mod special. Si celelalte animale imi plac, dar mai mult imi place leul. Imi  place la leu ragetul lui, imi place modul lui de a pandi prada si imi place cum umbla el tiptil-tiptil pt asi inhata prada lui.
 Mai pe scurt, animalul meu preferat este leul si el va ramane animalul meu preferat mereu. Chiar si cand ma duc la gradina zoologica admir foarte mult leii si imi place sa ii analizez din cap pana in picioare. 
  Din punctul meu de vedere este un animal puternic, frumos si destept. 
  Acesta este animalul meu preferat, leul. 


6 4 6