Redacteaza o compunere de 12-16 randuri in care sa caracterizezi personajul Fat-frumos.... Precizând doua mijloace de caracterizare a personajului ales ... Mulțumesc anticipat .... Var rog frumos dacă știți ajutatima si pe mine

1

Răspunsuri

2014-10-11T16:31:59+03:00
Incep prin a descrie un personaj miritim, a carui plete negre ca abanosul ii cad pe fata-i limpeda la fiecare tropait tapat cu colbul frumosului, al calului; un personaj ce a luat nastele din lacrima Maicii Domnului si, care a mostenit din frumusetea acesteia, un personaj a carui ochi ii sclipesc ca doua rubine si a carui buze iti soptesc numai susurul tineretii. Este Fat-Frumos, evident! Cel care-ti mangaie auzul cu vorbele sale sublime si... cel care te imbratiseaza cu dragostea pe care o impartaseste tuturor.
Ca si o carte acesta, se ascunde in spatele unei coperti aurite, in a carei continut se afla un caracter simplu la prima vedere, dar complicat la fabricare-un caracter alcatuit din 2 cani de corectitudine, 100 grame de curaj, 3 litri de invincibilitate si o pipeta de dragoste. Astfel a luat nastere aceasta prajitura a vietii frumoase, pe care, toata lumea vrea sa o guste! 

Am folosit, urmatoarele mijloace de caracterizare:-De catre autor
                                                                               -De catre fapte
Sper ca ti-am fost de ajutor! 
 
Mulțumesc.... Dar tu ai făcut compunerea asta?
Da, eu am facut-o!
De ce intrebi?
Așa este buna