Compunere Raiul,imaratia cerului in ochii mei.
Va rooog ajutati-ma!!!
URGENT!!!

1
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
nota: sper sa fie 2 pg A5, am scris-o direct aici si nu-mi dau seama

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-11T16:07:35+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Raiul, Imparatia cerului, in ochii mei

           
Raiul, il vad ca un loc plin de iubire si iertare. Consider ca, daca Domnul ne-a ales sa mergem in Rai inseamna ca a vazut in noi ceva bun. In Rai ajung doar persoanele care au facut multe fapte bune pe Pamant. Desigur, este omenesc sa mai gresim, dar Dumnezeu va cantari atent toate aceste greseli ale noastre, si daca  le recunoastem si regretam cele facute, ne va ierta. Uneori facem anumite lucruri nepermise, nu din rautate, ci pentru ai proteja sau ajuta pe cei dragi noua.  
           Pe Dumnezeu, il vad ca pe o persoana buna, intelegatoare, dreapta si cum am mai spus iertatoare. Cu siguranta, Domnul nu-si doreste sa trimita cat mai multi oamani in Iad si s-ar bucura daca tot mai multa lume ar asculta cuvantul Domnului si ar face cat mai putine greseli. Domnul ne iubeste, altfel nu si-ar fi dat viata pentru pacatele noastre. Sunt sigura ca, Domnului iar placea sa vada si pe Pamant, nu doar in Imparatia Cerului mai multa intelegere intre noi, mai putina ura, mai multa mila pentru fratii nostrii aflati in saracie si suferinta. Consider ca ar fi bucuros sa primeasca cu bratele deschise pe toata lumea in Rai. 
        Raiul il vad ca pe un loc fara suferinta si boala, fara ura si minciuna, fara saracie si foamete. Domnul stie ce inseamna toate astea, deoarece prin fiul Sau a trait toate rautatile oamenilor. Raiul a fost creat pentru a le da sansa celor buni sa traiasca in pace si armonie, asa cum si-ar fi dorit Domnul sa fie si pe Pamant.
       In concluzie, Raiul este pentru toti oamenii buni si Domnul s-ar bucura daca toti am merita sa ajungem acolo.


14 3 14
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters