Răspunsuri

2014-10-11T12:18:49+03:00
Hmm foarte simplu :) compui un fel de compunere cu tatal,bunicul sau fratele tau si te gandesti cum reactioneaza baietii la stadion . Mai ales cum injura si fac cand cealalta echipa da gol. ^^ Sper ca am fost de ajutor . 
te rog famil tu pentruca sunt in clasa a doua si nu ma pricep atit de bine multumesc
In seara aceasta este meciul cu Romania-Ungaria . Eu si cu fratele meu ne uitam la meci.
-Elena eu deabia astept sa vad cine castiga meciul. Sper sa fie Romania pentru ca noi suntem cei mai buni in fotbal. -Si eu la fel , dar si ungarii sunt bun la meci deci sa nu-i subestimam. -Ei na . Hai aseazate odata ca, pierdem meciul. Cat timp fratele meu se uita la meci eu ma jucam pe telefon cand aud strigate de GOOOOOOOOOL! -Cine a dat gol? il intreb eu pe fratele meu. -Romania. Elena tu ai fost atenta macar ? -Nu , nu ma prea pasioneaza meciul. -Aha , atunci macar uitate cum alearga
jucatorii . Cat timp eu ma uitam acolo aud de la echipa adversara injurand ceva in ungureste.Asa ca il intreb pe fratele meu. -Ce au zis domnii aceia? -Ca romania e proasta si ca jucatorii trebuie sa-si dea silinta mai mult. Uitandu-ma la meci vad ca ungurii dau gol. Si aud cum injura multimea. -Darar naiba in ungurii. -Buuuuu sunteti niste praf. -Haide-ti odata castigati pentru noi. Si tot asa pana s-au dus acele 60 de min. Dupa eu cu fratele meu mergem inapoi acasa.