Va rog o compunere cu Prima zi de scoala dupa planul de idei:1)Primele semne de toamna 15 septembrie.2)Pregatirea ghiozdanului.3)Intalnirea cu doamna si cologii.4)Festivitatea deschiderii.5)Sentimentele traite in prima zi. va rog pe privat..multumesc!

1

Răspunsuri

2014-10-10T18:33:20+03:00
A venit in sfarsit si aceasta clipa! Este 15 septembrie, vremea se raceste din ce in ce mai mult, frunzele incep usor-usor a se ingalbeni iar pe mine ma cuprind asa niste fiori reci si putin cam tulburi. 
Ghiozdanul l-am facut cu o seara inainte pentru a putea sa ma pregatesc mai usor a doua zi dimineata si pentru nu intarzia la scoala. 
M-am pregatit, acum sunt gata de plecare. La fiecare pas simteam ca ma trage ceva cat mai aproape, sa ajung cat mai aproape de colegi si de doamna invatatoare. Imi era foarte dorr de ei chiar uneori in vacanta ii mai vedeam dar in rest, nimic.Cand mi-am vazut toti colegii , majoritatea s-au schimbat : in inaltime, greutate, in concluzie aspect. Acum asteptam cu totii sa ne zica numele si apoi sa intram in clasa. Cand mi-a strigat numele meu, am crezut ca visez : oare chiar este adevarat? a trecut atat de repede vacanta?
In aceasta zi am trait multe sentimente: de bucurie, armonie, iubire, uimire etc. Sper ca te-am ajutat! O zi buna!
7 3 7