Răspunsuri

2014-10-10T17:32:08+03:00
Toamna
A sosit si toamna cu culorile ei fermecatoare.Toata lumea este in miscare string roada si fac foarte multe lucruri interesante,iar copii invata la scoala.Toamna a asternut un covor auriu,galben ,rosu...ect,culorile toamnei sunt cele mai frumoase

1 5 1
2014-10-10T17:42:06+03:00
Printre cele 4 surori ale sale, s-a ivit si ea, zina cu rochie colorata, de frunze. A venit intr-o caleasca impodobita cu cele mai dulcii fructe si cu cele mai minunate frunze.
Odata cu venirea ei afara s-a facut mai frig. Cerul s-a inorat brusc, iar soarele harnic a devenit din ce in ce mai lenes cu zi ce trecea. Uite ca din cerul inorat o ploaie deasa, rece isi face loc. Peste tot vezi umbrelute vesele. 
 Copacii ingreunati de fructele dulci se apleaca la pamant... Uite ca cade o frunza... uite ca mai cade una si asa se formeaza covorul ros-galbui pe care trece mandra toamna. 
  Toti scolarii isi fac loc pentru a ajunge la multasteptata scoala. Cei mai mici sunt rusinosi si nu au de gand sa paraseasca nici pentru un minut mana mamei, tatalui, bunicii, bunicului. Cata veselie in jur.
  Spre sfarsit as vrea sa spun ca anotimpul dat este unul dintre cele mai frumoase, si este cel mai colorat. Cata frumusete poate aduce aceasta zina a culorii.