Răspunsuri

2014-10-10T14:36:44+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Introducere: Ce este o carte? O carte este o multime de pagini puse una peste alta, care seamana intre ele si de cele mai multe ori ne plictisesc. Nicidecum!
 
cuprins: Cand tin o carte in brate si dau prima pagina e ca si cumdeschid o usa mica spre o uriasa lume a fanteziei, unde pot sa ma plimb in voie si unde pot fi oricine doresc. 
Cartea e o prietena fidela, rabdatoare, intotdeaunane asteapta cuminte si nu ne dezamageste niciodata. 
Din paginile ei rasar povesti minunate, intamplari fantastice, imagini din care descoperim universul in care traim, relatari din trecutul indepartat al oamenilor, lucruri amuzante sau curiozitati. Se spune "Ai carte, ai parte". Cel care nu citeste pierde numeroase bogatii de cunostinte si experiente si nu dobandeste intelepciune. 
Cartea ne invata lucruri utile, ne descopera taine, ne ajuta sa traim sentimente pe care poate nu le-am fi trait altfel. 

incheiere: Cartea este ca un cufar cu pietre pretioase iar iubirea pentru citit este cheia acestui cufar. Pietrele pretioase sunt intelepciunea dobandita din citit care ne impodobeste viata si ne face sufletul sa sclipeasca!
1 5 1