Va rogg macar o schita.Nu am nici o idee.
1.O intamplare legata de jocurile copilariei.
2.Descrie relatia care s-a stabilit intre tine si obiectul jocului(pupusa,urs de plus etc.)
3.Te-ai aflat vreodata in postura de ocrotitor,de protector pentru obiectul jocului tau?Argumenteaza.Va rogg repede.

1

Răspunsuri

2014-10-10T12:16:00+03:00
1)
-Somn usor , papusa-

Imaginatia Mariei era cu siguranta cea mai complexa si mai uluitoare in comparatie cu mintea celorlalti copii. Papusa ei , Mira , era cea mai ascultatoare persoana , participand mereu la toate jocurile propuse sau inventate de Maria. De data aceasta...fetita s-a gandit ca Mira ar fi prea obosita pentru joaca , asa ca-i va citi o poveste. Neavand carti de lectura , Maria se apuca de desenat fiecare scena si personaj din propria-i poveste.
- Sa incepem  , a spus ea intuziasmata.
A desenat intai un un calut...pe care statea calare un print.Dar i se parea prea simplu asa ca a aruncat foia si a luat-o de la capat.
A desenat-o pe Mira in rochita ei de printesa ...dar Mira era o papusa cowboy...nu ar fi placut sa fie printesa cowboy...Intr-un final, Maria s-a uitat spre papusa : ochii ei mobili si gura zambareata o faceau mai frumoasa ca niciodata...Insa in mintea fetei...Mira dormea. Maria a luat paturica si a invelit-o usor ; a strans lucrurile si a stins becul.Sa pus pe somn, repetandu-si in gand povestea creata:
"Mira este doar o papusa.Dar pentru mine , e ca un copil: ii dau de mancare , mananca ; o pun la somn , doarme.Dar cel mai important, e ca ma asculta si ma iubeste , chiar daca nu i-am spus o poveste"

Poti modifica daca trebuie neaparat la persoana 1....sper ca te-am ajutat :)
1 5 1