Răspunsuri

2014-10-10T08:35:39+03:00
Poi la modul se scoate - dar la ce ai tu rezolvarea este: |x|-2x=|-3|
                                                                                 -x=3
dar mai departe nu mai stiu sigur daca este x=-3 sau x=3 dar probabil a doua ca - se transforma in + . Sper ca te-am ajutat intr-un fel.
2014-10-10T09:13:16+03:00
Iei pe 2 cazuri: cand x-1>0 si cand x-1<0 si rezolvi pur si simplu ecuatia
cand x-1>0, ramane x-1. pentru celalalt caz se schimba in 1-x
da mere si asa